Kissalan kuulumisia

Kylläpä aika menee taas nopeasti. Pennut täyttivät eilen 8 viikkoa. Ensimmäiset rokotukset on otettu ja samalla eläinlääkäri totesi kaikki pennut terveiksi pikku kissoiksi. Kaikki pennut ovat nyt varattuja ja löytäneet omat ihmisensä.

Aavalle odotellaan edelleen juoksua. Toiveissa siis lisää pentuja talvella.

Pennut ovat saaneet nimet ja niiden värit ovat varmistuneet. Ruskeanaamio poika on nimeltään Lofanna Bravo, sininaamio poika Lofanna Bravuria ja cremetabbynaamio poika Lofanna Bravissimo. Ruskealla ja sinisellä pennulla näyttäisi olevan valkoiset osat kohdillaan  ja tyyppikin ihan kiva, joten niiden kanssa voisi harrastaa myös näyttelyitä. Cremetabby pentu on väriltään niin vaalea, että sen sukista ja kiiloista en uskalla vielä sanoa mitään. Pennut ovat nyt täyttäneet neljä viikkoa ja varattavissa. Eli jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Viime viikonloppuna matkasimme Tallinnan näyttelyyn, joka sujuikin mukavasti. Aava sai molempina päivinä sertinsä hyvien arvostelujen kera ja valmistui siis lauantaina IC:ksi, sunnuntaina saatiin siis serti jo seuraavaan luokkaan. Nyt on hyvä jäädä näyttelytauolle ja alkaa pikku hiljaa miettiä Aavankin astutusta. 

Vickanin pojat kasvavat hienosti sijoituskodissa Annemarin huomassa. Kaikki pojat ovat eri värisiä: yksi ruskeanaamio, yksi creme-/cremetabbynaamio ja kolmannen väri vielä vähän epävarma, mutta vaihtoehtoina ruskeatabby, sini- tai sinitabbynaamio. Joka tapauksessa on vaaleampi kuin ruskea veljensä. Pennuilla ikää nyt siis runsas 2 viikkoa ja vielä viihdytään enimmäkseen maitobaarissa. 

Aavan kanssa suunnataan tulevana viikonloppuna näyttelymatkalle Tallinnaan. Sen jälkeen on tarkoitus pitää vähän taukoa näyttelyrintamalla. Ja syksymmällä sitten ehkä Aavallekin suunnitteilla matkaa sulhon luokse...

Vickan synnytti kolme urospentua 25.7.14. Synnytys sujui hyvin ja pentujen painot olivat 104, 102 ja 93 grammaa eli hyvän kokoisia pentuja. Vickan hoitaa pentuja mallikkaasti ja painot ovat lähteneet hyvin nousuun ja tyytyväiset ja pulleat pennut köllöttelevät pentupesässä. 

Pennuista yksi on selvästi sisaruksiaan vaaleampi ja se näyttäisi olevan puna- tai cremenaamio, tabbylla tai ilman. Kaksi muuta ovat joko ruskea- tai sininaamioita ja tabbykuvio niilläkin mahdollinen. Värit varmistuvat parin viikon sisällä. 

Kesäloma on vietetty ja nyt taas paluu töihin ja arkeen. Iloisia uutisia: Vickan näyttäisi olevan tiineenä ja pentuja odotetaan siis heinäkuun lopulla. Aava valmistui championiksi ja seuraavaksi suunnataan Isrokin näyttelyyn Kuopioon viikon päästä ja elokuussa Tallinnaan.