Kissalan kuulumisia

Vickanilla kävi poikaystävä kylässä. Nyt vaan toivotaan, että olisi tärpännyt ja saataisiin vihdoin pikkubirmoja. Vickan kävi jo aiemmin keväällä kollin luona kylässä, vaan ikävä kyllä pentuja ei saatu. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että tällä kertaa onnistuisi! 

Aavasta on kasvanut kaunis nuori neiti, joka lähestyy jo vuoden ikää. Pirokin näyttelyssä toukokuussa Aava sai kaksi CAC-sertiä ja oikein mukavat arvostelut. Kesän mittaan on joitakin näyttelyitä suunnitteilla. Ensimmäinen niistä on jo huomenna, kun suuntaamme Hyvinkäälle Ery-Sydin näyttelyyn. 

Kävimme Vickanin kanssa sydänultrassa ja sydän todettiin terveeksi. Nyt sitten vaan odotellaan juoksua ja sitten olisi tarkoitus mennä sulhon luokse. Toivotaan siis kevääksi pentuja!

Aava-tytär kasvaa ja kaunistuu edelleen. Muutamia näyttelyitä on käyty nuorten luokassa ja muutamia on tässä keväällä suunnitteilla. Seuraavaksi suuntaamme Jyväskylään Kes-Kis:n näyttelyyn.

 

Syksy on mennyt todella nopeasti osin lomailunkin merkeissä. Aava kasvaa ja kaunistuu ja on ilmoitettu marraskuussa Turokin näyttelyyn. 

Vickanille on sulho valmiina odottamassa ja odotellaan juoksua. Vickan päätti lopettaa kiimailut heti kun päätin, että sen voisi astuttaa... Mutta eiköhän astutus viimeistään keväällä ole ajankohtaista. 

Huomenna Vickan ja Aava osallistuvat Pirokin järjestämään verinäytteenottotilaisuuteen ja antavat verinäytteet Hannes Lohen geenitutkimukseen ja hyvään tarkoitukseen. Muista kissoista näytteet onkin otettu jo aiemmin.

Aika menee valtavan nopeasti. Sekä Alvar että Alvin ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Molemmille löytyi aivan ihanat perheet. Aava jäi meidän iloksemme kotiin ja punaisten kollipoikien leikkikaveriksi. 

Viikonloppuna käytiin Aavan ja Alvarin kanssa ensimmäisessä näyttelyssä Seinäjoella. Aava oli hienosti värin paras ja Alvar Ex 1. Molemmat kävivät myös tp-valinnoissa pyörähtämässä. Lisäksi molemmat käyttäytyivät hienosti, Alvar tapansa mukaan kehräsi koko ajan ja sai tuomarilta erikoismaininnan "hyvä radio". 

Pennut täyttivät maanantaina jo 12 viikkoa. Eilen käytiin rokotuksilla, sirutuksilla ja eläinlääkärin tarkastuksessa. Kaikki todettiin terveiksi ja reippaiksi pennuiksi. Painoakin on jo hienosti, pojat painavat jo yli 1700 g ja Aavakin 1550 g. Ruoka maistuu hienosti kaikille. 

Nyt pääsen itsekin kasvattajana nauttimaan pennuista kun ne muuttivat sijoituskodista luoksemme. Hyvin tuntuvat sopeutuneen jo yhdessä yössä, vaikka vähän pitää pelottaville isoille kissoille suhista, vaikka toisaalta ne kiinnostavatkin. Alvar muuttaa kahden viikon kuluttua uuteen kotiin ja  Aava jää meidän iloksemme pysyvästi. Alvin etsii vielä omaa kotia. Aivan ihania ovat kaikki!