Kissalan kuulumisia

Pennut täyttävät tänään 12 viikkoa. Perjantaina mennään vielä eläinlääkärille, jossa pennut tarkastetaan, rokotetaan ja sirutetaan. Sen jälkeen ne ovat valmiita valloittamaan maailmaa! Aava tyttönen saapuu sijoituskodista tänne tulevaan kotiin kasvattajan luokse. Alvarin saamme pitää myös vielä pari viikkoa ja sen jälkeen se muuttaa uuteen kotiin Kajaaniin. 

Ruskeatabby poika Alvin etsii vielä omaa rakastavaa kotia lemmikkinä. Luonteeltaan se on mitä hurmaavin pikkukissa, seurallinen ja leikkisä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut Alvinista. 

Lofanna A-pennut ovat täyttäneet jo 10 viikkoa. Aika on mennyt nopeasti ja pennut kasvavat silmissä. Ensimmäiset rokotukset on jo saatu, useampi matokuureja syöty ja erilaisia ruokia maisteltu. Pennuille maistuvat kaikki: kuivamurot, erilaiset märkäruuat sekä liha, kala, raejuusto ja rahka. 

Lofanna Aava (kilpikonnatabbynaaras) on lupaavan tyyppinen pikkukissa ja se jääkin kotiin ja tulee toivottavasti jatkamaan Lofanna-kasvatusta tulevaisuudessa.

Lofanna Alvar (cremetabbyuros) on varattu. Toivottavasti sitä nähdään tulevaisuudessa jonkin verran näyttelyissäkin.

Lofanna Alvin (ruskeatabbyuros) etsii vielä omaa kotia. Alvin on erittäin hyvän tyyppinen pentu, mutta näyttää siltä että etutassuissa valkoinen nousee vähän liian ylös ja estää menestymisen näyttelyissä. Siksi Alvin etsii kotia lemmikkinä. Luonteeltaan tämä pikkukissa on seurallinen ja leikkisä.