Kissalan kuulumisia

L-pennut ovat lähteneet kaikki uusiin koteihin. Pennuista Loater ja Lifter muuttivat lemmikkikoteihin. Lufsenia tullaan tulevaisuudessa näkemään jonkin verran näyttelyissä ja sille toivotaan myös jälkikasvua. Lufsen siirtyi Cindysnow-kissalan omistukseen.

Etna synnytti 26.7.19 3 pentua sektiolla. Valitettavasti synnytys ei edennyt toivotulla tavalla ja päädyttiin sektioon. Vähän käynnistymisvaikeuksia oli emolla myös alkaa hoitamaan pentuja eikä maitoakaan oikein tullut. Pikku hiljaa kaikki alkoi kuitenkin sujua ja emo hoitelee pentuja hienosti. Nyt pentulaatikossa alkaa olla jo vilskettä ja pennut yrittävät yli laidan :) Viikonlopun aikana vähän laajennetaan niiden reviiriä ja tutustuminen suureen maailmaan alkaa.

Pentueessa on yksi uros ja kaksi naaraspentua. Uros on sininaamio ja tytöt sinikilpikonna/sinikilpikonnatabbynaamioita. Ihan vielä eivät ole pennut varattavissa, vaan seuraan ensin niiden kehitystä ja miten valkoiset osat asettuvat. Mahdollisesti toiselle tytöistä on sijoituskoti haussa.