Kissalan kuulumisia

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia! Kaikille on löytynyt uudet kodit, joihin niitä jo kovasti odotellaan. Francesca muuttaa sijoituskotiin ja jatkaa toivottavasti tulevaisuudessa Lofanna-kasvatusta. Caro-mammaakin jo kovasti odotetaan omaan kotiin sijoituskodissa. Parin viikon päästä vielä vierailu eläinlääkärillä ja sitten pennut ovat valmiita lähtemään. Aina vähän haikeaa kasvattajalle!

Lola (Lofanna Caribia SBI f21) vieraili uudemman kerran Hissun (Harabel Istafan Wonder SBId) luona. Piakkoin selviää, tuottiko vierailu toivottua tulosta. Mikäli Lolan astutus onnistui, odotamme seuraavaa pentuetta n.10.4.

Caron pennut kasvavat hienosti ja ovat saaneet lisää tilaa temmeltää. Pikku hiljaa harjoitellaan kiinteän ruuan maistelua ja varovaisesti kokeillaan jo pentupainiakin. Aivan ihania pikkupalleroita ovat!

Pennut ovat myös saaneet nimet ja värit ja sukupuolet ovat varmistuneet. Pentueen ainoa uros on sininaamio Franck ja se on jo varattu. Tytöt ovat sinitabbynaamio Frederica ja sininaamio Francesca. Frederica on varattavissa ja Francesca hakee sijoituskotia Tampereen seudulta. Tytöillä näyttäisi olevan valkoiset osatkin kohdallaan, joten myös näyttelyissä käyminen on mahdollista näiden tyttöjen kanssa.

Caro (Lofanna Carolifornia) synnytti joulukuun 13. päivä kolme pentua. Synnytys sujui nopeasti ja Caro hoitaa pentujaan hienosti. Pennuista näyttäisi kaksi olevan uroksia ja yksi naaras, kaikki sinisiä (myös sinitabbyt mahdollisia). Pennut ovat varsin tyytyväisiä, nukkuvat vielä paljon ja vierailevat emon tissibaarissa. Nyt pikku hiljaa alkavat liikkua enemmän ja kohta meillä onkin vilskettä odotettavissa!

 

Myös Lola (Lofanna Caribia) vieraili joulun aikaan uroksen luona. Toivotaan, että treffit tuottivat tulosta ja saamme maaliskuun alussa lisää pikkubirmoja! Odotettavissa on varsin punavoittoista porukkaa eli pentujen mahdolliset värit ovat pojat punanaamio (mahdollisesti cremenaamio mikäli Lola kantaa diluutiota) ja tytöt puna- (/creme) tai kilpikonnanaamioita (f,g,h,j). Myös tabbynaamiot mahdollisia.

 

Ensi vuoden alussa on suunnitteilla myös joitakin näyttelyitä. Surokiin suuntaamme Etnan kanssa tammikuussa ja helmikuussa on vuorossa Satakissan näyttely, jonne mukaan lähtevät Etna ja Ravenna.

 

Hyvää uutta vuotta erityisesti kasvateilleni ja heidän omistajilleen sekä kaikille birmojen ystäville! toivottaa Lofanna-Kissala

Jälleen kerran voidaan todeta, miten nopeasti aika meneekään! Paljon on taas ehtinyt tapahtua sitten viime päivityksen!

Tytöt Caro ja Lola (Lofanna California ja Lofanna Caribia) kävivät sydänultrassa ja molemmat olivat terveitä. Samalla niiltä otettiin siitostestit.

Caro kävikin jo treffeillä komean sininaamiouroksen Ronsun (Demian BoyZone Ronan) kanssa ja pentuja odotetaan joulukuun puolessa välissä. Myös Lolalle on sulhanen valittu eli heti vain treffaillaan kun neidille sopii :)

Warre löysi myös uuden kodin Muuramesta, jonne muutti syyskuussa. Kaikki on mennyt hyvin ja Warre jää sinne viettämään leppoisia eläkepäiviä.

Jänniä aikoja elämme kissalassa taas kerran kun odotellaan pentuja syntyviksi! Ei muuta kuin peukut ja varpaat pystyyn, että kaikki menee hyvin!

Aavan pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa paitsi Etna, joka jää kotiin. Etnan kaveriksi muutti Hollannista Ravenna da MaKaJa SBI h. Ravenna tulee olemaan yhteisomistuksessa Demian ja Rais-Kis kissaloiden kanssa. Eli pentujen vipinää ja leikkejä riittää!

Näyttelyissä on käyty tänä keväänä ja kesänä Caron (Lofanna California) kanssa, joka valmistui hienosti IC:ksi Tallinnassa juhannuksena. Tulevana viikonloppuna Etna aloittaa näyttelyuransa Surokin näyttelyssä, jossa mennään piipahtamaan yhtenä päivänä. 

Pitkällisen harkinnan jälkeen Warre etsii uutta kotia. Warre on ihana ja seurallinen kissa, mutta stressaantuu vanhempien urosten seurassa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!