Kissalan kuulumisia

Paljon on taas ehtinyt tapahtua sitten viimekertaisen päivityksen. Hilma (Lofanna Fransesca) sai kaksi pentua 14.5. Molemmat ovat sinitabbynaamioita, uros ja naaras. Pennut ovat tänään jo 7 viikkoa ja vauhtia alkaa löytyä! Leikkimistä harjoitellaan kovasti ja ruokailu ja hiekkalaatikkotouhut sujuvat jo mainiosti. Myös nimet on annettu eli pennut ovat tyttö Ifigeneia ja poika Infinite. Tyttöpentu etsii sijoituskotia Tampereen seudulta. Poikapentu on varattavissa sopivaan kotiin. Tällä hetkellä se näyttää hyvän tyyppiseltä ja valkoiset osatkin ovat kohdallaan, joten olisi kiva jos tuleva koti olisi kiinnostunut myös näyttelyistä.

Myös Caro on jälleen kerran käynyt treffeillä, nyt uuden poikaystävän luona. Aiemmat treffit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta. Katsotaan tärppäsikö tällä kerralla! Myös kotona asuville tytöille odotellaan juoksuja ja toiveissa on useammat pennut syksyllä/talvella.

Kevään ja kesän aikana olemma käyneet useammassa näyttelyssä pentu- ja nuortenluokassa Luna-tyttösen kanssa. Se on varsin lupaava nuori neiti ja hyvien arvostelujen lisäksi tuloksena on ollut muutama tuomarin paras tulos eli varsin kivasti on myös näyttelyrintamalla sujunut.