Kissalan kuulumisia

Lolan pennut kasvavat vauhdilla ja ovat jo kuuden viikon ikäisiä. Ruokia on maisteltu jo jonkin aikaa ja harjoiteltu hiekkalaatikolla käyntiä. Pennut ovat saaneet myös nimet. Ruskeanaamio tyttö on Guernica ja suklaatabbytyttö Goicea, punatabby poika on Gospic. Urospentu on varattavissa, samoin toinen tytöistä. Toinen jää omistukseeni, mutta vielä hivenen epävarmaa kumpi! Ruskealla tytöllä näyttäisi olevan myös sukat ja kiilat kohdallaan, vaaleammista väreistä en uskalla vielä sanoa. Tyypiltään näyttäisi olevan ihan kivan tyyppinen pentue.

 

Dahlia synnytti pitkän odotuksen jälkeen sektiolla lauantai-iltana 2.12 yhden uros pennun. Alkuvaikauksien jälkeen Dahlia alkoi hienosti hoitaa pentuaan. Väri on vielä tässä vaiheessa hiukan auki. Jotakin tummaa korvissa kuitenkin jo näkyy...

 

Caro on käynyt uudemman kerran treffeillä Elviksen luona ja näyttäisi olevan tiineenä. Pentuja odotetaan syntyväksi tammikuun alkupuolella. Tämä pentue tulee syntymään ja kasvamaan sioituskodissa Luvialla.

 

Kiimoja odotellaan myös Ravennalle ja Aavalle. Eli heti kun tytöille sopii, ne pääsevät myös treffeille! Joten uudelle vuodelle toivotaan pentuonnea!